Valitse kieli

SUOSITUT

Rasvatahrojen poisto ja tekstiilien tärkeimmät pesuohjeet
Ruoan säilytys, säilyvyys, pakastus, sulatus, ruokamyrkytysten välttäminen ja rippeiden hyödyntäminen
Kelloja käännetään aina kesää kohti siirryttäessä kesäaikaan, jolla halutaan pidentää illan valoisaa aikaa
Miten tarkistat onko reititin kaapattu ja suojaat WiFi-verkon?
Jääkaapissa ja huoneenlämmössä säilytettäviä ruokia sekä sähkön säästöä

SUOSITELLUT

No Articles Found
Löydä meidät somesta
Ladataan videota...

Voit teroittaa veitsesi tätä vinkkiä varten ilman veitsenteroittajaa. Laita terä posliinilautasen pohjassa olevaa ympyrää vasten ja vedä veistä posliinipintaa pitkin useita kertoja. Lopuksi pese veitsi ja lautanen.

Veitsen teroitus lautasen avulla

Huuhtele hedelmät ja halkaise ne turvallisesti aikaa säästäen

Kaikki hedelmät olisi huuhdeltava kerran juoksevan veden alla ennen ruoanlaittoa tai syömistä.

Halkaise nyt nopeasti ja turvallisesti pieniä hedelmiä kuten kirsikoita, kirsikkatomaatteja, kumkvatteja, luumuja, oliiveja ja viinirypäleitä mm. salaatteihin. Jopa pienten perunien puolitus onnistuu.

Tarvitset kaksi matalaa lautasta tai muovirasian kantta, jotka asetetaan peilikuviksi. Kaksi samanlaista syvää lautasta taas asetetaan pohjat vastakkain. Astioissa pitää olla vähän reunaa, jonka korkeuden tulee olla hieman alle ½ hedelmien korkeudesta.

Pidä toisella kädellä vastakappaleita paikoillaan ja leikkaa terävällä keittiöveitsellä niiden väliin jäävästä raosta.


Raportoi (puuttuva video jne.)

UUTISMAAILMA

Banner

Me käytämme evästeitä
Vierailemalla sivustollamme hyväksyt evästeiden käytön varmistaaksesi parhaan käyttökokemuksen ja tietoturvan.