Valitse kieli

SUOSITUT

Rasvatahrojen poisto ja tekstiilien tärkeimmät pesuohjeet
Kelloja käännetään aina kesää kohti siirryttäessä kesäaikaan, jolla halutaan pidentää illan valoisaa aikaa
Ruoan säilytys, säilyvyys, pakastus, sulatus, ruokamyrkytysten välttäminen ja rippeiden hyödyntäminen
Miten tarkistat onko reititin kaapattu ja suojaat WiFi-verkon?
Jääkaapissa ja huoneenlämmössä säilytettäviä ruokia sekä sähkön säästöä

SUOSITELLUT

No Articles Found
Löydä meidät somesta
Ladataan videota...

Pakastetun pizzan kelmun sisällä voi puolittaa kovaa (työ)tasoa vasten. Kelmu estää täytteiden irtoamisen. Huoneenlämpöisen ja juuston takia jäähtymistä odottavan pizzan leikkaamiseen käy kokkiveitsi, joka on monikäyttöisin veitsi.

pakastetun pizzan halkaisu

Koosta riippuen voi paistaa 2 tai 3 pizzaa yhdellä kertaa asettelemalla palojen suorat reunat pellin tai ritilän reunoja vasten.

monta pizzaa samaan aikaan uuniin

(Pakaste)pizzan paistaminen

Lue pakkauksesta ohjeet. Jos pizzassa on raaka pohjataikina, se laitetaan suoraan pakastimesta otettuna uuniin. Toiset pizzat saavat sulaa hetken huoneenlämmössä sen ajan, kun uuni kuumenee. Dr. Oetkerin Ristorante-pizzoissa lämpösuositus on 220 °C. Uunin pitää olla tarpeeksi kuuma, kun pizza laitetaan sinne.

Paras tapa on paistaa ritilällä uunin alatasolla ilman kiertoilmaa. Ota pizza huoneenlämpöön laittaen se ritilälle, jonka päällä on leivinpaperi. Jos olet lisännyt omia täytteitä, paistoaika voi hieman pidentyä. Pizza on valmis juuston saadessa vähän väriä.

Pizzakiveä käytettäessä se laitetaan kuumentumaan kylmään uuniin. Pizza laitetaan sen päälle ilman leivinpaperia. Kesällä grillattaessa pizzaa voi käyttää myös pizzakiveä.

Näillä vinkeillä ruoka valmistuu nopeammin useammallekin, jos käytetään kahta uunipeltiä. Samalla säästyy sähköä.

Alexandra Mikhailova, Family Lockdown Tips & Ideas (Fb)

Raportoi (puuttuva video jne.)

UUTISMAAILMA

Banner

Me käytämme evästeitä
Vierailemalla sivustollamme hyväksyt evästeiden käytön varmistaaksesi parhaan käyttökokemuksen ja tietoturvan.