Valitse kieli

LINKKIEN JA TIEDOSTOJEN AIHEET

SUOSITUT

Rasvatahrojen poisto ja tekstiilien tärkeimmät pesuohjeet
Kelloja käännetään aina kesää kohti siirryttäessä kesäaikaan, jolla halutaan pidentää illan valoisaa aikaa
Ruoan säilytys, säilyvyys, pakastus, sulatus, ruokamyrkytysten välttäminen ja rippeiden hyödyntäminen
Miten tarkistat onko reititin kaapattu ja suojaat WiFi-verkon?
Jääkaapissa ja huoneenlämmössä säilytettäviä ruokia sekä sähkön säästöä

SUOSITELLUT

No Articles Found
Löydä meidät somesta
Ladataan videota...

Ilmaisen jääpalamuotin saat jäädyttämällä vettä konvehtirasian lokerikoissa.

Juomien kylmennys

Ota mahdollsimman paksureunainen astia. koska mitä paksumpi reuna, sitä paremmin niksi toimii. Laita siihen kylmää vettä esimerkiksi vähän alle ½ tilavuudesta.

Laita suunnilleen yhtä paljon jääpaloja veteen kuin astiassa on vettä. Ripottele muutama ruokalusikallinen tavallista ruokasuolaa kulhoon. Sekoita.

Asettele pullo(t) tai tölkit jäiden sekaan. Voit sekoittaa välillä. Jo parin minuutin jälkeen juomat ovat ratkaisevasti kylmentyneet jopa viisi kertaa nopeammin kuin pakastimessa. 

Tee itse jäätelöä kolmesta raaka-aineesta

Tarvitset 2 vähintään 2 litran suljettavaa pakastuspussia kuten Minigrip-pusseja. Laita muovipussiin allaolevan kuvan mukaiset aineet:
 
tee itse jäätelöä
 
Painele  ilma pussista pois mahdollisimman tarkkaan ja sulje se.

Ota toinen jääpaloja sisältävä salpapussi. Kaada reilusti suolaa eli ainakin ison juomalasin verran jääpalapussiin. Suola kylmentää jäätä tehokkaasti samaan tapaan kuin videolla.
 
Rypistä hieman jääpalapussia, jonka sisälle laitat ainesosapussin. Sulje hyvin. Ota patalaput, koska pussi kylmenee käsissä. Ravistele kääntäen pussiyhdistelmää muutaman minuutin.
 

Raportoi (puuttuva video jne.)

UUTISMAAILMA

Banner

Me käytämme evästeitä
Vierailemalla sivustollamme hyväksyt evästeiden käytön varmistaaksesi parhaan käyttökokemuksen ja tietoturvan.